semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Friday, March 11, 2011

TERPAKSA

Aku terpakse online... (ApEkaH!!!!)

dah kepenatan dah ni, dr pagi tadi tahan ngat x nak makan gaji bute lagi... buat2 sebuk calculate design lepas2...
masalah pulak bile calculate dpt jwapan lain dr report... jd bengong jap, mcm mane aku kire sbelum ni dpt jawapan lak... uhuhuhu..
dah la aritu aku bg tau engineer yang report tu calculate salah, then die jawab "bukan die calculate saya calculate..." amik kau! ahaha... teros aku tnyer die, nasib baik die baik...

memandangkan aku dah lame x online arini, diketika ini aku online... ihiihi.. bukan x nak update, aku skang ni tengah karang cerpen... tp citer tu x lengkap lagi... nanti aku post bile dah siap..

3 comments:

Pencacai Alim said...

terpaksa..dan paksa..

A'IM said...

macam tajuk lagu jer..huhju

::NelyLeyana:: said...

ahaha, lagu ape?