semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Sunday, March 27, 2011

Ekspo Selangkah Ke UiTM


ok, alkisahnye, kiterang sekeluarge, x la semua, aku, papa, mama, kakcik ngan kawan die bergerak g ekspo selangkah ke uitm...

punye la jauh... memula x tau ekspo tu kat mane, dah tau kat uitm tp x tau kat celah mane, then aku soh papa folo je banner kat dlm uitm tu... sedar2 pak gad tahan soh parking.. bile tanyer pak gad dekat x, die jawab dekat je, sbelah stadium...

skali... bukan selangkah, berlangkah2 gak la nak g ekspo tu... turun naik tangge...

bagos gak die wat camni, sekurang2nye, ramai yg x tersilap isi pilihan kat borang UPU tu...

gambar kat ats tu kat booth Fakulti Pentadbiran Awam... x ramai org pon kat booth ni, bagos gak... ihihihi...

aku g gak kat booth yang pelik2 n menarik antaranya fakulti bisnes sbb ade org asli... ahahaha

mule2 pelik gak asal, dierang pakai baju orang asli luar negare, baju orang asli kite x cukop cantik ke, rupenye dierang ckp sbb ade kos international bisnes... ooohh... mcm tu rupenye...

ni booth aku! eh, bukan, booth fakulti aku... x ramai pon org kerumun... terkejot nampak Pa'an yang kurus gile... bile dierang gerakkan robot baru ade org g tengok2....

booth musik ramai lak org berderu2... nak amik gambar pon susah... senang2 x yah amik... huahahaha.. leh lak kakcik kate ade artis kat situ... mane ade aku tengok orang mekup cam artis adela...

ade gak booth yg x berias langsung... agak2 booth ape tu... malas la aku nak bg tau... uhuhuhu.


pastu aku gedik g booth art & design... konon2 aku student baru habis SPM buat2 blur aku g situ tanye, "ok x kos ni... saya nak belajar art & design ni..."

ok... budak2 tu beria2 terangkan kat aku... uhuhuhu... kalo ade rezeki aku nak buat master art & design. Insyaallah.


punyer terik... g time kol 1 petang... pastu jalan jauh lak... lepas turun dari dewan ape ntah namenye aku pon x tau sbb bagunan tu baru siap... bangge gak la dah dpt jengok2 bangunan baru UiTM... ihihihi

terpoyo lak citer... penat jalan, kiterang lepak2 minom air, kakcik lak nak tunggu kawan die... ha, layan jer la.... cik adik ayen ni pon penat...

4 comments:

niDa said...

asal x ckp dtg uitm. klu x leh jupe...

::NelyLeyana:: said...

aku g ngan family...

lupe la pulak nak bg tau ko aku nak g ekspo 2, kalo x aku ajak ko skali tadii

seyes, mmg lupe

Nia Dhani Nasir said...

bestnye sambung art & design...
lagipun ko mmg ade bakat terpendam dlm bidang seni...
Chayok!

Nia Dhani Nasir said...

bestnye sambung art & design...
lagipun ko mmg ade bakat terpendam dlm bidang seni...
Chayok!