semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Tuesday, March 1, 2011

Pontianak tercabot gigi


kejadian ni berlaku malam semalam, dlm kol 3,4 pagi camtu...

so kiterang dalam satu group cam biasa masuk hutan, tibe2 suasana x de la gelap mane, cerah, boleh la nampak batang hidung masing...

tengah jalan2 dlam hutan tu, tibe2 kiterang Ter"SENTAP"! dengan satu keadaan, semua orang tunggang langgang lari...

dierang kate pontianak dah kuar!

aku ingat ade pakcik pakai kemeja tu lari dlu...

aku x tau nak lari mane...

last2, aku terserempak ngan pontianak tu...

huah!!!!!!!! aku x sempat nak lari....

die dah nak gigit aku... mati la... mmg clear aku nampak gigi die time die nganga mulot...

seyes! aku takot...

pontianak tu x sempat nak gigit aku, sbb aku sempat pegang gigi die time die nganga mulot tadi...

dengan aura ketakutan tu, tibe2 aku ade kekuatan tok cabut gigi pontianak tu.... pastu pontianak tu x jadi nak hisap darah aku sbb dah x de gigi

huahahah! then aku terjaga!

perghh!!! punyer seram mimpi aku...

pastu aku nak tergelak gak bile teringat aku dah berjaya cabot gigi pontianak tu...

x pernah aku terpikir nak cabot gigi pontianak bile pontianak dtg menyerang depan... huhuhuhu

3 comments:

yatie's EPISODE said...

haha.kelakar laaa. ni mesti tidur tak basuh kaki niii. :p

Bro Fit said...

adehh mimpi ke..baru nak suruh share gtambar pontianak tu mana tau kot-kot lawa bleh jadi makwe hehe

- Fitrihadi.com -

Miecyber said...

Lor...ingatkan citer betull...

Tatu