semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Tuesday, March 29, 2011

Kenapa budak2 suke KFC & Mc'D



Si Najwa yang berumur 4 tahon sgt xcited bile masuk restoren Mc'D...

x de la order sungguh sangat... aku beli nuget 18 biji kentang ngan air milo... mau rm20 gak... dah muak makan burger...


pastu tengah makan2 tu, nampak la ade family ni bawak budak anak die masuk kat restoran tu.. xcited bebudak tu... lompat2

skali mama tanye,

"bab pe budak2 suke masuk tempat cam ni?"

"seronok kot" aku jawab.


pastu mama cerita yang aku dlu ngan adik2 aku mase kecik2 pon suke tempat2 camni, yang x tahan bile nak bukak pose kat luar je kiterang adik2 beradik yg x pose asyik ajak KFC, Mc'D.

time tu aku ingat KFC ade nuget huruf2 ABC... seronok makan ABC. tp skang dah x de...

ala, aku rase org tue pon suke masuk makan KFC ngan Mc'D, cume x melompat2 macam budak2 je...

4 comments:

nabilah_2908 said...

ha'ah kan...budak2 cukup suka fast food nih...

myb...makanan ni lain dari apa yg mereka makan kat rumah..tu yg excited.. :)

ala..org dewasa pun suka gak..hehehe...like me...hehe..(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
GELARAN

Gen Fujita said...

Aku pun suka KFC. Original only ya. :D

::NelyLeyana:: said...

nabilaH: betol, fast food selalunye sedap

Gen Fujita: original ke? aku sedap pedas...
:)

niDa said...

hahaha aku sker tp malu la lompat2.. cover sikit naa...