semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Thursday, March 3, 2011

Jiran Baru,

hujung minggu aritu ade jiran baru...

aku dah dengar bunyi lori kat bilik aku, pastu lori gerak g mane aku x tau...

rupenye, lori tu gerak g pintu dapur rumah jiran aku...

ok~ aku x de la xcited sgt dpt jiran ni... tp ok la, drpd rumah tu x de org duk kan...

jiran aku tu dah kawin, ade 3 orang anak lelaki... paling kecik umur budak sek rendah... kecik la tu kan...

so, aku x ingat ari ape... selame ni kalo aku balik keje x de sape sambot aku... mase time aku balik tu, aku nampak ayah die bakar sampah kat luar rumah, pastu anak2 die main2 kat luar... dlm hati xcited bebudak ni dpt rumah baru...

so, parking keter, sebelah rumah die, x de la sebelah tp dekat la ngan dapor rumah die, kuar je keter, bebudak kerumun kat keter aku pastu tengok aku! semua sekali! tenung aku!

aku x terkate! pelik bebudak ni! aku mmg x ramah ngan budak kecik! uhuhuhu, aku ngan bebudak kecik pon nak menyombong kan... ahahaha. aku mmg x reti tegor budak, tegor tikus manje2 reti la...

bile pikir balik, jiran2 aku semua budak2 laki, x kire la kecik ke besar ke, semua lelaki... mmg aku ni ditakdirkan dikelilingi lelaki kot...

2 comments: