semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Sunday, May 24, 2009

Lepak time

Akhirnye perjumpaan yg aku plan 4 hari lepas menjadi. Tp agak sedih biler Ika ngan Sarah x dew... rugi ooo, sbb ade owang blanje... hahahha, terima kasih Dhaniah sbb blanjew kiterang makan. hahahaha yg sbenarnyer Dhaniah pon kongsi duit blanjer kiterang berenam ni...

mule2 aku ingat nak lepak ngan Dhaniah jer kat kedai mamak tetbe aku ajak Ejad lak, dah ajak Ejad aku pon ajak la semue. so, plan asal nak lepak kat mamak cancle.

lg satu bkan senang nak kuar ngan Ejad ni ha, meh aku knalkan sowang2 member sek aku dlu ni.

ni Dhaniah, agak rapat gak la aku ngan die. satu kelas ngan aku dr ting 2 smpi 5. skang die dah habis Diploma Akaun. keje kat syarikat Jepon area port klang.

ni lak Asmat, aku kenal die biler die masok tingkatan 4, sekelas ngan die smpi ting 5. aku rase biler die masok sek aku 2, kejap je die jadi fames... huhuhuhu... smpi ade cikgu pon jeles ngan die... hahahah biler ingat balik lawak lak... die pon tgah keje kat KL, kontrak. dah hbs diploma gak. lepas 2 yg jelesnyer, die blaja sme tempat ngan member aku ni Ika, tempat sme, kelas same, bilik sme n smpi skang dierang berkepit jer tempat kje pon nak sme...

ni Linda yang tunang mgu lepas. pon sme dah habis Diploma. x kje pon, tgu kawin lak. hahhaha... aku skelas ngan die dr sek rendah smpi menengah. mmg dah masak dah ngan perangai die ni...

ni lak, lelaki melayu terakhir sbb mse tingkatan 4 ade due je lelaki melayu dlm kelas aku. yg lain sme cine. skang ni die baru je habis buat degree mikroteknologi .... sbb die bg tau aku die amik kos micro jer. aku tambah jer la teknologi. hehehe... bulan 8 ni die konvo. then, die ckp nak sambung master lak lepas ni 2 tahon.die ni, sek rendah sme kelas, sek agama pon sme, sek men pon satu kelas....

yang x dtg tadi Ika ngan Sarah, Ika ckp die g kenduri, Sarah lak sunyi sepi x tau berite... nape ntah... mgkin lepas ni ade peluang kot jmpe die.

ingat memule nak g pizza, pastu Lin ckp x yah r, nanti nak kecoh2 payah r, hahaha... tengok jer mke dierang ni ayu2 tp leh tahan bising gak.... so aku pon ajak la dierang g KFC. gitu la kisahnyer....

2 comments:

RyuJi SaTo said...

jasa ku dilupakan...
sobSoB

eryn said...

rinduku pd kamu n dhania..