semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Wednesday, May 27, 2009

Kisah 4 orang kawan....

Jam tetap berdetik tidak menunggu kite... akhirnye ia berlalu begitu sahaja... gittew... Jam ni ade sejarah. Ni la jam yg sangat berbakti mase aku belajar kat KPTM dlu. nampak x ade bnyak sign kat dlm jam 2.. 2 sme roomate aku...

kiterang tinggal satu bilik. nama bilik kiterang PPK6. aku dah lupe ape maksud PPK 2... huhuhu... sbenarnye PPK 2 bangunan kerajaan. ade 3 tingkat. kiterang tinggal tingkat atas sekali. yg bestnyer kat tingkat bawah 2 ade dewan besar sempat gak la beberape kali wat karnival kat dewan 2...

pastu, yg klaka kat tingkat due petang2 ade la mak2 jande ni wat senaman erobik kat situ. aku penah intai.. hihihiihi... yer la, x payah la nak berangan nak stdy petang sbb bising dengar lagu senaman dierang 2... ko akan rase nak terloncat sekali join dierang... hahahaha

yg pakai baju merah 2 Nida, sbelah die Jas, yang biru 2 aku la, sbelah aku 2 Dewi... kiterang sme satu kelas. so, nak stdy pon senang x der msalah....

dalam mase 4 bulan 2 sgt kejap je aku rase. skang ni dierang sme dah berjaya agaknyer... yg aku x tau Dewi je wat pe skang... Nida kat UiTM wat degree letrik, Jas lak amik Chemical Engineering.

3 comments:

lovelylace said...

weh... aku sedih teringat 2 sume.... aduh teman sebilikku....

lovelylace said...

pic last 2 kte g tgk mawi nye konsert... hahaha....

::NelyLeyana:: said...

dah jadi memori... a'ah yg konsert mawi 2... huhuhuhu