semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Tuesday, May 19, 2009

190509

kalo korang perasan banyak post aku letak title tarikh jer. aku x tau nak letak tajok pe.
hari ni aku gile tabah naikkan point pet society aku kat facebook 2. mule2 aku agak bangge sebab aku ditempat kedue dr member2 aku yang lain selame sebulan lebih kot. tp lepas makan petang tadi aku perasan aku dah trun jadi no 4. ni x leh jadi ni. so punggung aku melekat jer kat pc main game 2... tp smpi skang aku cume dpt tempat ketige je.
tp beberapa minit yg lalu aku dikalahkan lagi, so, aku ditempat keempat balik. so skang, aku tengah berusaha nak naikkan point aku balik.
sambil2 main 2 aku teringat lak member2 sek aku tuh, sbb aritu Dhaniah plan nak kuar. aku rase minggu ni aku ok sikit drpd mgu lepas member ajak kuar aku asyik wat alasan jer.
tadi, azrol msg aku ckp die muncul balik kat facebook buat aku rase hepi. aku pon x tau ape yg buat die berubah.
sorry Erinz, aku x jumpe lg papa aku pasal kerje yg ko tawarkan 2. tp aku dah bg tau mama petang tadi. mama cakap boleh ke jadi kerani due bulan jer... huhuhuhu.
adehhh... mcm sengit jer nih... aku nak fokus main pet society ni... klo pe2 hal msg aku kat facebook tau...

1 comment:

eryn said...

ok bebeh..
ak pon kije x sampai 2 bulan
nely..ak x dpt cari kwn ko
ida tu..