semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Wednesday, May 27, 2009

cuak tol!!!

hari ni Fa tepon aku, kiterang plan nak wat ape pada hari sbelom konvo 2... dlm tepon 2 fa dah ingatkan aku brang2 yg kne ade time amik jubah nanti. then, baru aku teringat pasal resit konvo aku. bende penting tok amik jubah...

selama ni aku ingatkan resit 2 ade dlm purse aku, tp cari2 x der... kelam kabot aku time 2. aku cek lagi dlm purse aku tu still x de... aku cbe ingat balik, rasenye aku ade buang kertas dlm purse aku 2 mgu lepas kemungkinan besar resit konvo 2...

wah, mengelabah aku cari resit 2. aku dah cuak dah. x tau kat mane lagi nak cari kertas sekeping tue. titbe nak tpon ofis uitm nak bg tau resit hilang nak gune senarai online 2 leh tak... tp time aku aku still cri lagi.

argghhh, terase x puas ati, aku cek lagi purse aku n mmg x der. then aku cek bakul aku yg penoh ngan bill ternet aku ngan statement bank aku. wah!!! mati aku kalo papa ngan mama tgok sbb duit kuar macam air...

las2 terjumpe akhirnye, mmg aku menjerit kat situ gak. patut r x jumpe sbbnye cre aku letak bende 2 sgt kelaka. baru aku teringat disebabkan aku nak senang jumpe bende 2 aku selitkan resit 2 ngan kertas A4 yg dilipat 3 then aku amik klip kertas stail mcm kepit baju 2 yg warne warni aku kelipkan due 3 kelip kertas... dengan harapan resit 2 x terbang. mmg x nampak mcm resit kalo spe x tau...

punyer la tergelak2 sorang diri bile tengok keadaan resit 2... menyesal, aku x nak dah simpan resit mcm 2 lagi. buat cuak aku jer... huhuhuhu


4 comments:

Bart Persie said...

jahat!!!!
xkire2..
aku nk menang gak..
haha..

::NelyLeyana:: said...

huhuhuhu..
ade peluang ke....
hahahahaha

lovelylace said...

cte ko mmg cuak la.. aduhai..

::NelyLeyana:: said...

aku yg alaminyer lg cuak... huhuhuhu