semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Thursday, February 24, 2011

Banner baru


ni la rupa banner blog aku skang

nape aku ckp biasa2 je, sbb aku edit x gune photoshop pon...

mesti korang kate penipu! mcm mane aku kerat gambar aku pegang kipas tu? percayela aku hanye gune paint je... kalo tengok betol2 x kemas mane kalo kite gune photoshop...

nape aku gune paint, ntah dari sehari ke sehari bile nak install photoshop x install2... pastu teros x install.
install bende lain dlu mcm MATLAB n CATIA tu... install due tu je dah gune banyak memori...

selain dari paint aku edit pakai picasa yg orang kate picasa tu mne la best mane... x kesah la best ke x janji leh edit.

yg best dlm picasa tu ade satu tempat edit gambar baru name die picnic! huahaha...

best gak layan picnic ni...

pastu bile dah siap banner tu, aku tengok balik, asal aku letak gambar donut?
dlm banyak2 gambar aku letak donut... mule2 nak letak gambar aku sendiri pastu pikir2 muke aku x de la cun sgt, nanti kalo letak muke sendiri orang view blog kite x jd nak bace...

kalo aku letak gambar donut, nampak cam sedap je kan... ihihihi teros org folo bkan sbb blog aku best tp ade donut... teori aku paling ngarot. please jgn ikot.

sbelum ni kengkawan aku ade kate yg blog aku serabot sbb background image x masuk ngan banner... ni yg payah skit nak wat... sbb aku bkan semula jadi kreatif dlm coding nak adjust2... aku mmg x reti bahase computer sbb tiap kali aku bg command, computer asyik ckp error je... padahal computer yg x reti bahase aku... huahaha!

so, tok kengkawan yg selalu bace note aku kat fb sebenarnye note tu otomatik keluar beberape jam selepas aku update blog aku kat sini.


terima kasih kerana sudi membace n komen kat fb... walaupon korang bace trafik kat blog aku x naik tp bukan tu tujuan asal aku buat blog bukan kerane trafik tp kerana aku mmg jujur nak kongsi perasaan, pengalaman n cerita aku kat korang semua...

sekian.

2 comments:

sahromnasrudin said...

ok..cantik header nie..menyerlahkan kreativiti si pembuat header nie tau :-)

relevan said...

Menarik banner :)