semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Monday, February 21, 2011

24


yeah!

anggap je la ni no bertuah aku...

uhuhuhu...

so, dah tue2 ni x de nyer aku nak buat parti... duet pon x dew aku nak anjurkan parti... aku harap tahon ni aku x jumpe kek lagi... akhirnye doa aku jd kenyataan.

lagi terharu bile papa duk dapur ngat nak buat ape, rupenye pulut kuning sempena hari jadi aku.. selalunye, tiap2 tahon papa beli kek...

wua!!!!!! terharu beb... papa masak ok~ x beli, papa korang ade nak masak??? ihihihi..
x sambut kat restoran n hotel pon... wat ape.. kat rumah dah ade duerang chef yg hebat! ala, chef kat hotel tak kire la 10 bintang ke, x de bintang ke, tu pon masak ikot buku bkan ikot rase... aishh... tibe2 ngutok org lak... uhuhuhuhu

yer la, terharu gak, papa masak tok raikan kite kan... kalo kat restoran tu mne nak kuar rase terharu cam aku rase ni... duduk2 je, tibe2 makanan sampi tol x?

mmg dah x de pantang larang... aku sental je... sedap! aku suke rendang ayam papa buat...

terima kasih papa!

so, td x de la penat mane aku balik keje, tp cam biasa tiap2 kali balik keje rase nak mengunyah, masuk bilik tengok atas katil ade big apple(letak dlm bilik bukan nak bg sepris tp x nak bg adik aku makan)... dari mama rupenye...


ok2... aku suke, sekali lagi... aku langgar pantang larang... telan, telan, telan donut tu... x semua la, agak2 la, mama bukan beli tok aku sorang je... makan2 ngan adik2 la...

terima kasih la yg wish aku kat facebook, yg bg hadiah, yg hantar msg...

so, dlm bebanyak wish, aku tertarik ngan wish kawan baik aku sorang ni

klik tok lebih jelas...

semoga panjang umur - (reaksi aku biasa)

semakin cantik - (wah! bertambah la aura diva aku nanti)

dpt bf cepat - (reaksi biasa balik)

kawin lepas hbs belajar - ( alamak, lagi setahon je ni, sempat ke???)

sopan santun - ????????? gelak!!!

so, part yg aku x tahan... "sopan santun" first time orang wish sopan santun tok bufday aku.... aku gelak je...

ape2 pon, terima kasih bebyak... semoga doa korang menjadi kenyataan la, aku pon harap cam tu... :)

3 comments:

niDa said...

wahahaha... hepi besday dear frenz...

semoga murah rezeki, sihat tubuh badan. kumpul duit byk2.. hehe..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

first time singgah terus folo blog ini...sedapnya semua donut..lapar plak saya tengahari nie heheheee

::NelyLeyana:: said...

nida:
aminnn

sahromnasrudin:
waalaikumussalam, tenQ