semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Monday, February 14, 2011

Aku dan tudung X-press

tertarik ngan contest yg nida wat...

aku dah x de kejadah memalam ni join contest, esok dah la keje... uhuhuhu...

aku x bnyak sgt koleksi tudung camni... sikit je, aku pakai bile nak g kedai terdekat, nak g siram pokok pisang jiran ke aku pakai la tudung ni, alang2 sauk je kan...

tudung ni best, yg leceh bile time basuh x leh campak dlm mesin... yg best, tudung ni mungkin basuh gune tangan bile kering x yah gosok terus sauk je kan g pasar malam... ahahaha...

orang2 yg bace post ni secare otomatik n matematik ditag! huahaha...

1 comment:

cik zaza said...

huhu..tak pernah cuba tudung mcm ni..mcm xsesuai je dgn muka sy..