semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Wednesday, December 15, 2010

kenape FB aku bersepah?

terkezut aku bace blog awesome ni...

mmg awesome!!!

aku suke citer dr blog die, mmg berpengetahuan n citer semase...

arini, tertarik ngan post terbaru die... sile klik link die kat atas tu... uhuhuhu

pasal FB... mcm yang kite tau, mcm yang aku tau FB ni mmg nakal suke tukar image die... nape ntah... dah berape jute kali ntah aku pon x tau...

mule2 die buat cm tu,, aku penin gak tp skang aku suke n aku suke FB leh buat mcm ni...


tp rupe profile FB aku bersepah camni!!!

penoh ngan gambar tikos! huh!

ok! nampak cool je kan profile yang due kat atas tu... aku nak try wat camtu gak la...

2 comments:

mie said...

mmg cool..
camna nak buat ek??
heheee

::NelyLeyana:: said...

ntah la...