semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Wednesday, November 10, 2010

Kosong

dah cuti. awal aku cuti. owang lain duk buat exam lg termasukla owang utan.

so, punyer la mase exam aritu aku rase mcm bnyak je nak tulis blog. bile dah fully hadap laptop ni aku jd kosong aku dah x ingat aku nak tulis pasal ape.

so..................... ntah

??????????????????

skang aku tengah donlod citer katun FUTURAMA.

melayan citer 2.

yg x tahan. si petak jantung hatiku "ekternel hard disk" buat hal. aku pon x tau nape tibe2 die ngajuk ngan aku... buat aku hangin jap... punyer la aku setia ngan ko lame walaupon pon ade lappy baru tp aku ttp jage ko gune ko spenuh hati...

skang aku dah x percaye kat ko... aku dah transfer isi perut ko kat hard disk (D) aku, yang aku x berapa berkenan...

tp aku akan cari baju baru tok ko... yang tahan gegar punyer!!!! ko x bg tau aku pon yg ko ni jenis sensitip...

kalo ko buat hal lagi, aku jual ko... padan muke... mesti ramai nak ko sbb ko lahir atas nama TOSHIBA rupenye...


9 comments:

.:Farah Liyana:. said...

awek hayden christensen was here :) http://sishopaholic.blogspot.com/2010/11/pengambil.html

Nia Dhani Nasir said...

best!

aleen aiden said...

aku punye exm bulan 12.boley tahan seksa jugak..cuti sem nnt mesti 2mggu je.mcm sem lps.arghh!!

::NelyLeyana:: said...

.:Farah Liyana:.
ok2,

Nia Dhani Nasir
maseh!

aleen aiden
gud luk!

hamzah ian said...

lama dah gua tak tngk futurama.. season5 skrg kan?

niDa said...

allo cik kak.. wat la chat tu.. bole chat2..hahaha..

::NelyLeyana:: said...

hamzah ian:
dah season 6 skang

Nida:
ala, aku x tau la nape aku x ske buat chit chat tu... nanti ntah sape2 org komen aku x ske...

Khairunnisa' said...

Tak jumpa your shoutbox, so I'll post it here, instead.

Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha. Jangan makan banyak sangat tau. Bersederhana sudah (:

::NelyLeyana:: said...

selamat hari raye haji gak..