semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Friday, November 19, 2010

bosan


aku dah x tau nak citer pasal ape...

sori la ek, citer kali ni sgt membosankan...

sbb aku tengah rase bosan skang...

aku dah rase malas nak update blog aku...

gambar kat atas tu gambar Najwa... adik hangkat aku...

aritu aku bawak die g jejalan kat jusco je sbb aku nak cari hadiah tok kawan aku...

ni tengah fenin' lagi sbb hujung tahon ni kawan aku nak kawin tp aku x tau nak bg ape...

3 comments:

hamzah ian said...

malas berblog? lorr.. kalo rase nak update ko update je. rase taknak takyah.

::NelyLeyana:: said...

thanks... sbb bagi semangat...

IBU WAFIQ said...

salam kenal dr ibu wafiq...roti span tu anak akak gigit sampai terputus dua ;-P jenput singgah blog