semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Friday, November 19, 2010

Aku mencari

sape yang aku cari???

kengkawan aku yg dah lost contact mse dip dolu-dolu kale, mase zaman paleolitik dolu...

so, ape yang membuatkan aku sgt2 teringatkan depa semua...

sebab kiterang dah same2 conteng dinding gua same-same...

selain itu kami juga dah bnyak ukir kat batu-batu tentang sejarah kami semua...

kami juga telah menghasilakan buku-buku daun dari daun pokok bunge...

percaye x??? aku tipu je la...

kalo x de aktiviti pertandingan kawad kaki aku x serapat itu...

ssbnye, kalo x silap aku dierang same baye ngan aku je aku rase, walaupon time tu dierang part 1 aku part 6...

ngat lagi mgu terakhir aku ngan dierang aku soh dierang add aku kat friendster tp dierang ckp x de fs... aku tercengang jap time tu, dlm hati baru nak soh add aku kat fb tp fs x de x dpt la...

so, mse pertandingan tu aku rakam la dierang kawad, pastu lepas dierang kawad tu aku g kat dierang nak blutut, tp ntah nape time tu handset aku jem, on-of-on-of pon jem gak, aku ckp kat dierang x pe nanti aku bg CD.

tp aku x sempat pon bg slah sorang drpd dierang.

so aku dah wat video dah letak kat youtube.

"harap2 korang add la sy nanti ek, kalo sape2 yg ade fb"


4 comments:

Pencacai Alim said...

zaman paleolitik? lama tu..

cik EPAL said...

mesti ramai yang add ni. sekarang kan semua dok ada fb :D

Nia Dhani Nasir said...

conteng dinding kat gue? Wow best nye.

::NelyLeyana:: said...

pencaci alim:
yg konpius smpi skang 2 platun sy mase part 5 atau part 6. sy x ingat.

cik epal:
x jumpe dierang lg, sgt2 sedih.

dhaniah:
mmg best conteng2 dinding ni