semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Thursday, July 3, 2008

AKU SEKARANG

Ai… aku sekarang? Ceh macam lagu Dato Siti Nurhaliza plak… saje amik tajuk tue sebab ringkas dan mungkin korang faham maksudnyer..

Cerite pasal diri aku memang tak pernah habis. Nak pulak aku nie suke bercerita tapi malas nak menaip jer… memang ingat nak cerita jer pasal aku tiap-tiap malam tapi bile nak ngadap komputer nak naip tu yang malas.

Okey… nie adalah sem terakhir aku kat UiTM Peneng nie. Erm… dah macam-macam bende aku lalui. Pelajaran, kawan, senior, junior macam-macam la (luper plak nak selit ex-ex aku). Aku nak berubah. Berubah tau, bukan azam, beza sangat tu… dalam setahun nie aku kat kampus agak sombong la. Saje jer nak menyombongkan diri sebenarnye sebab aku tak nak ramah sangat dengan orang yang aku baru kenal. Agak merbahaya kalo terlalu ramah nie. Yang sedih sem lepas aku rase mood aku dalam keadaan sedih sentiasa. Aku rase aku tak gelak langsung sem lepas. Aku tak hepi langsung. Sekarang , lepas habis je intersesi tu aku rase hepi sangat sebenarnye.

Kalo sebelum nie aku ada matlamat nak aktif dalam persatuan aku. Tapi memandangkan sem ni sem akhir aku, aku cube untuk berhenti mengaktifkan diri aku. Tak pon aku sertai bende tu tapi aku tak wat apa-apa la. Kirenye kalo ada meting aku datang tapi aku tak bersuara la dalam meting tu. Sem lepas Mirul ada bagi tau aku ada Festival Budaya. Die nak aku berlakon, adeh… aku dah tolak tawaran tue. Yer la, juniorkan ada, nanti x der pelapis pulak… aku nak gi pon sebagai krew jer… lepas nie kalo PERSADA panggil aku lagi, aku nak jd krew bese-bese jer… yang tu pasal PERSADA. Pasal Komander aku fikir aku nak mendiamkan diri jer… aku akan datang semua aktiviti die tapi aku tak banyak mencapap la.

Disebabkan pointer aku mase part 4 jaduh mendadak jadi sem terakhir nie aku tak dapat pinjaman langsung… so, x leh la nak mewah-mewah… mungkin aku dah tak keluar enjoy dah. Bagus gak, nanti nak bayar balik pon kurang jer, lagi satu tak der la aku kuar merate. Duk kampus study jer(harap-harap macam tu la).

1 comment:

farynnathewarriorprincess said...

padan muke tak dapat PT!!! HAHA!!!!