semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Saturday, January 1, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

Jeng! Jeng! Jeng!

Aku di tag! mne tau aku bertuah... dpt la pandrive free... hiihihihihi... thanks Nida sebab letak nama aku...



so syarat2 peraduan ni.... x la sesusah peraduan nestle kan, kne beli barang pastu poskan barkod kat product 2... x de! yang ni simple jer...

yang pertama, suke x suke korang kne follow gak blog mamat ni! hahaha...

yang kedua, kne letak tajok nama die gak! nasib baik name sedap... skali ngan link blog die, takot lambat glamer kalo x letak link kan... hahaha (gurau je bang, jgn marah ek) "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" .

pastu kne letak la pulak banner yang dah die reka besar khas nama die sahaja ok~ hahaha... aku x tau la pulak wajib ke x, die siap soh letak banner die 2 kat sidebar aku ni ha... x pe layan jer..

pastu tag 4 orang kawan lagi... ok~ selalunye owang2 yang aku tag ni dierang x layan, bg melengkapi syarat2 peraduan ni aku layan jer la kan...

rakan bertuah yang aku tag!
Dhaniah
blog pot pet pot pet
qiera darling site
Aflina

5 comments:

Izamir Ridzwan said...

thanks join

Nia Dhani Nasir said...

tak layan...coz nak bgi peluang ko dpt pendrive free...
anyway aku da tag dak IR ni...

::NelyLeyana:: said...

welkem

::NelyLeyana:: said...

Dhaniah: ntah la dhaniah, aku layan je, mne tau aku ade rezeki, saje tulis entri gaye pedas2 sikit... uhuhuhu

~ch@wi~ said...

gud luck... ;)
hpy new year!! :)


Kepentingan Ranking Blog Korang