semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Wednesday, January 26, 2011

new blogger

Jeng! JEng! Jeng!!!!

ahaha... lame x dengar bunyi...

aku mase mule2 jd blogger dlu, mcm pelik gak tag tu menatang ape kan... pastu g blogger member semua aktif tagging blogger lain. tibe2 aku kne tag... time tu x de la xcited sgt, aku layan je... sekurang2nye ade gak aku nak post bende kat blog aku, tp time tu lg skali aku pikir ade ke orang nak bace blog pelik cam aku ni????

aku selalu pikir x de org sgt bace blog aku, sbb tu aku x tulis sgt blog... aku mcm kagum ade orang sehari die post smpi 5, 6, 7 post... huhuhu... rajin tol...

tp skang... sbb mase terluang melampau2 biar la aku membebel sorang2 kat sini... kalo x de orang bace pon, cucu cicit aku akan bace nanti....

so citer pasal kne tagged ni, aku tagged la sorang ni, new blogger then, korang klik gambar ni... hihihhhhihi

kene la terangkan... lagipon aku nak terangkan pon, bende 2 pulak ade tamat tempohnyer... malas la pulak nak terangkan...

sbenarnye cik adik gedabasgedebus bende tu blogger panggil tag... so, sape2 yang di tag kne buat bende yang sme mcm orang tu buat kat link post tu... ahahaha... tu la die...

6 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD pun dulu2 tak tau jg...apa tu semua.. skg dah ok dah...tak pa kita blajar sesuatu yg baru...br bleh maju...tak tau kena tanya...

::NelyLeyana:: said...

btl 2 kakd

Mr. Swift said...

Lah tu je ke? Haha.


Let's Read! : I Love Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis!!

gedebus gedebas said...

termalu sye..haha:P

nabilah_2908 said...

sama lah kita..mula2 mmg tk reti..apa ke benda la tag tu..

bila dah lama2 faham dah.. :)

biasa lah tu kan..semuanya bermula dari bawah... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAT 1000 DINAR

::NelyLeyana:: said...

Mr, swift...

tu je la... nak lbh lanjut rajin2 la bukak blog ni... hihuuhu


cik gedebas gedebus...

jgn la malu, dlu sy pon cam tu gak... x tau ape2...