semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Saturday, November 29, 2008

kerja separuh hari sebagai Spy...

ari ni x der la aku boring sangat sebab aku ada keje nak wat selain online.

aku telah ditugaskan oleh mama aku untuk mengintip gerak geri adik2 aku "berenjoy" kat wet world shah alam... aku diketahui bahawa mereka telah kesitu beberapa kali pada tahun ni... x boring ke depa ni g tempat same jew???

aku tiba disana bersama partner aku, adik... menjejaki si kakcik, dikwang dan Hadi (sepupu)... ni la beberapa bukti yang mereka disana...

keje intip dierang sangat la membosankan... nasib baik diearng x wat hal, kalo x dierang mati kene tembak tanpa aku tinggalkan sebarang kesan... x pon aku campak dierang kat dalam kolam 2 gak...akhirnyer, dierang dah bosan... due jam jer kat situ... bayar RM10 semata2 nak main air yang bergelen2 2 selama 2 jam.... nak g KL sunway jauh 2 yang g shah alam jer... lagi satu tiket mahal glew semata2 nak main air jew tapi enjoykan...

2 comments:

lovelylace said...

best nye cuti ngko...
jeles2...

ahaks!!

Naili said...

huhuhu...

aku x rase macam bercuti pon...

aku kne g sbb mama aku x nak g... mama aku soh tgok adik2 aku...