semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Monday, November 17, 2008

BerAkhir Sudah...


erm... sedihnyer...
ni la malam terakhir aku kat uitm peneng ni buat tahun nie....
aku amik masa ni kejap untok tulis bebarapa perkataan yang aku mampu...
walaupon esok de paper Aircraft System...

teringat lagi macam mane aku kelam kabot daftar masa part 1 dulu...
x sangka aku dapat masok uitm nie...

mama ngan papa akan sampai esok tengahari...
amik aku...
huhuhu...
sedih tak terkate....

aku pon x pasti lagi mana hala tuju aku lepas ni...
lpas makan tadi aku jumpe kawan aku Mun, tanya pendapat die pasal kerje...
aku wat alasan belajar ni dah boring, then die ckp keje lagi la x der life...
bangon g keje, balik keje tido... x sempat nak enjoy die kate...
die citer pengalaman die masa praktikel dulu...

btol gak... aku penah keje kat Giant sebelum nie... jadi cashier... mmg tensen sampai sekarang bile masok Giant 2 jew aku jadi tensen...

kalo aku keje... dah x der nota dalam hidop aku lagi... x der la aku betapa dengan nota2 aku...
mungkin aku dpat tekanan lain masa kerje nanti...

aku nak tido la... esok paper last aku... wish me luck k...

1 comment:

lovelylace said...

selamat tggl penang...
sedey2...