semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Friday, November 14, 2008

Double story wat arinie...

due hari lepas aku ada borak ngan kawan lama aku kat YM...

die dah habis diploma dah... skang tgah keje...

rupenye die salah seorang peminat aku... (WAH GETTEWWW)

x der la die suke bace blog aku... terima kasih bebnyak la sebab rajin bukak blog aku nie...

am_pirates (4:02:18 PM): bgs,bgs,bgs..
am_pirates (4:02:24 PM): stadi molek...

am_pirates (4:02:36 PM): wei,gane dok leh buke blog mu...
naililiyana@rocketmail.com (4:03:15 PM): aik???
naililiyana@rocketmail.com (4:03:17 PM): yeker

am_pirates (4:03:26 PM): yeah...
am_pirates (4:03:29 PM): biase bole jer..

am_pirates (4:03:34 PM): arini dok leh..

naililiyana@rocketmail.com (4:03:37 PM): yeker

am_pirates (4:03:49 PM): yeler....

naililiyana@rocketmail.com (4:04:22 PM): khaizun.blogspot.com

naililiyana@rocketmail.com (4:04:29 PM): slame ni ko pnah bukak ke????
am_pirates (4:04:41 PM): sory cikt ek...
am_pirates (4:04:45 PM): bnyk kali...

am_pirates (4:04:52 PM): best bce story mu..

naililiyana@rocketmail.com (4:04:58 PM): hakhakhak

am_pirates (4:05:04 PM): wat ilang kepuasan ak kt temt keje...


huahahaha... maseh am... kalo mu tulis blog konpem aku suke bace gok...

naililiyana@rocketmail.com (4:16:11 PM): blog aku yg mane paling bes????
am_pirates (4:16:24 PM): paling best?
am_pirates (4:16:40 PM): time ko citer kuar ngan member ko..

naililiyana@rocketmail.com (4:16:51 PM): ouh

am_pirates (4:16:59 PM): kehidupan sendri..

am_pirates (4:17:07 PM): no hypocrit...

naililiyana@rocketmail.com (4:17:17 PM): huhuhu

am_pirates (4:17:19 PM): u be ur self..

naililiyana@rocketmail.com (4:17:19 PM): yeker

am_pirates (4:17:23 PM): i like dat...

am_pirates (4:17:30 PM): betul ler...


huhuhu... ko x tau punyer la aku kembang kat depan laptop nie. wuahahaha....

am_pirates (4:18:27 PM): pasni jgn lupe tulis pasal ak lak kt blog ko k...
am_pirates (4:18:31 PM): hehehehehe....

nie ha... aku dah tulis pasal ko...

wat pengetahuan korang si Am ni x nak sambung degree sbb nak kawin... Plan dierang kawin dlu baru sambung degree... die cakap lagi 3 tahun die kawin ngan awek die Diana... wah... aku x sbr2 nak makan nasi minyak ko am...

diesebabkan si Am ni suke baca pasal aku kuar ngan member2 aku, ni ada beberapa gambar aku kuar ngan Fa aritu... aku teman Fa shopping hadiah bufday tok mak die...
hihihi... boleh x??? x der la, aku rase kat tempat bra jer aku x amik gambar lagi... hobi aku kan ske amik gambar kat shopping mall...
Nai yang tembam ngan si Fa yang Kecik...

tgah2 Fa pilih beg tok mak die... aku gilew sawan kat situ... yer r... beg 2 sme cantik2... eeeiiii.... geram rase macam nak beli semua... tengok harga, mau nak dekat RM200... tetbe time 2 aku berangan nak kawin ngan orang kaye... aku cakap kat Fa " Fa, ni yang aku nak cari sugar dady nie..." wuahahaha... kejis sangat....


dalam gambar 2 cakap jer 70% diskaun tapi harga still mcm tak diskaun k... so buat pose je tak beli... tak malutengok la gelagat Fa kat shopping mall nie...

ni mungkin kali terakhir aku kuar ngan Fa... huhuhu... sedehhh... tadi dah la x sempat nak kuar ngan Nida... die dah nak balik sok... wahhh... sedih tahap terguling2 aku ni... tensen nape sme dah hbs paper awal....

2 comments:

konspirasi said...

geram aku... klu amik gmbo msti kabur. klu ko amik ok jer

Naili said...

huhuhuhu... aku ngat spe la yg komen tadi..

ko x reti amik gambar kot...