semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Monday, September 1, 2008

01.09.08

akhirnye masa dah tiba, dah 1.9.08. memule aku nak cter yang dah lepas. masa 31.08.08 aku ada wat persembahan. hihihi... jadi make up singer je untuk boria... memule aku tak nak tapi tgok keadaan mcm meriah aku pon nek pentas ngan t.shirt hitam je...

ha... 27.08.08 bebudak aerospace g site visit kat airod ngan Miat.

ni gambar kiterang kat miat...











ni plak kat airod. yang sbelah kanan gambar 2 junior aerospace. yang pki speak sebelah kiri gambar 2 shima... aku ngan shima je pelajar pempuan dalam kelas 2... yang lain sme laki seramai 15 orang...


yang best dalam bulan 8 ni cuti mid sem ktrang 2 mgu.... uitm len sme sminggu jer...

4 comments:

farynnathewarriorprincess said...

poyo giler!! macam la ko tu bagos sgt amek aero! hape nta... da xde choice sbnrnye tu..
nk amek manu, takowt nti org kate ko tu x layak amek pure! hoho!!

kitorang ni tak la hadap sgt nk tgk blog ko yang MEMANG x seberape ni... saje nk tgk amek luahan ati busuk ko tu.. ye la... dalam bilik, diam je... Rupenye de gak yang ko tak puas ati kat kawan ko yang berjasa tu.. Tak sedar dri betol!

Ezriq said...

best gile kn g lawatan ari tue....
aku bangga gilew jd budak aero....
xde lah blagak mcm bdak pure kn??
knon pure pointer tinggi....gempak lah konon......poyo jjer lbih....

tue pun ada gak xpuas ati dgn bdak aero....plik tul lah.....apa lah pny msalah mental....

BarbieGurl said...

terima kasih atas komen yang membina.
for ezriq, mmg best pon dari sem lepas nyer. may b campur ngan junior kot. patue lect pon ramai ikot.

lovelylace said...

ade orang kate die x hadap sgt nk tgk blog tp aku tgk abis sume cte dlm die bace n die komen..
kire die hadap gak ar kn...
sape yg poyo sbnrnye... penulis ke pembace yang tuuu....