semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Sunday, August 31, 2008

Bulan Ramadhan

WA... hepinye...

ramadhan dah menjelma...

selama aku wat blog aku yang tak berapa elok ni, aku ingat x der orang nak bace blog aku, rupenye ada gak yang tak di undang bace... apa aku nak ucapkan terima kasih... and alhamdullilah kerana komen2 sampai x de komen....

then, my style x kisah manusia kat luar 2 nak kate apa sebab aku ni mmg la sangat jahat orang nye... manusia mana yang perfectkan... aku ni sangat la sedar diri sebab 2 la aku kesini n bukan kesana...

orang kate bulan pose nie setan kena ikat, tapi selalu je kan dengar cter orang nampak hantu bulan2 pose nie... erm???

mama masak sedap malam ni tp aku x dpt makan sebab kat kampus...

4 comments:

farynnathewarriorprincess said...

haha! sedar pun de setan.. ko la setan tu kowt... ;P

sila la delete entry ni jugak ye! hoho!!! aku akan comment setiap entry ko, supaya ko delete entry ko ni..

hoho!!! dulik ape aku!!!

Ezriq said...

ahahahaha....kanak2 rebina sedang gaduh.....

pelik lah......

BarbieGurl said...

thanks 4 ur comments.

lovelylace said...

eh eh.. apehal ngan bdak 2.. die jeles ke org ade blog.. ckp je la blog die xde org komen.. x laku beb!!