semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Wednesday, August 27, 2008

First day~

Perhatian kepada semua Produksi Plastik II.

28.08.08 ni hari khamis malam ada latihan teater buat kali pertama, pukul 8.00 malam tempat akan diberitahu kemudian.

so, tolong la bg komitmen pada hari pertama korang n jangan nak blagak diva k~

bulan lapan ni persada mmg busy sikit sbb bnyak plak persembahan nak wat untuk FESKEM (festival kemerdekaan). so korang jangan la bg alasan mcm2 tau... sbb Mirul as Pengarah Plastik II pon busy nak wat latihan zapin untuk feskem nanti.

untuk FESKEM ni PERSADA wat persembahan sajak, nyanyian asli, tarian traditional, dan boria. sume yang terliabat untuk persembahan ni adalah orang yang berbeza2.

thanks untuk part 1 sebab banyak memberi komitmen persembahan pada malam 2... kalo tak de korang FESKEM tak berjaya...

5 comments:

konspirasi said...

hohoho... tq

farynnathewarriorprincess said...

Hoho!! POyo!!! Macam bagos sgt! Ntahape2 nta!!!

Ezriq said...

ok jer skrip tue.....

siap d buat tuk prtndingan lg.....

mmg bagus lah kire ny......

bkan calang2 skrip yg d prtnding kn.....

BarbieGurl said...

terima kasih sme yang mengomen... ezriq kan nak join Plastik 2. x pe nanti aku bincang ngan mirul macam mane. pepehal YM aku k~

lovelylace said...

mcm bgs???
jeles ar 2.. mmg bgOs pOn...
wut the hell of this gurl...???