semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Tuesday, March 3, 2009

Tenang Jiwa & Puas


puas ati aku, akhirnye aku wat treatment resdung kat muke aku ni...
sbenarnyer aku agak tensen yang jerawat asyik kuar kat tempat yg sme je, kat pipi belah kanan muke aku...
so, aku pon try la wat bakar muke ngan steam muke tadi... PUAS, org 2 ckp mke aku ni resdung kuat kat pipi aku 2 jew... aku pon x tau yg selame ni aku ade resdung... tp mmg sme org ade yg bezanye resdung terok atau biasa je....
aku sgt rimas walaopon satu jerawat kat muke aku, dan aku paling rimas bile tgok parot jerawat yang lame nak pulih...

aku amik la pakej skali buang jerawat just tambah lagi rm5 kan. aku pon takot2 sbb picit jerawat mmg sakit lg satu aku mmg x berani nak picit jerawat sndiri. punyer la sakit... die cakap hidung aku bnyak tompok hitam 2... aduhhh... tanpe disedari mate aku berair, org yg wat facial aku 2 tros amik tisu lap air mate aku.... wuahaha...

dalam hati aku, x mo dah picit jerawat. lepas aku ckp macam 2 dlm hati leh lak kak 2 ckp "adik jangan serik lak lepas ni..."
wa... tau2 je aku ckp mcm 2....

dah hbs 2 aku pon byar la... then seperti biasa mse kak 2 tgah facial muke aku die tanyer aku produk pe kan...aku bg tau la Perfect Match, die diam jap, agaknyer die x pnah dgar kot... aku ckp la produk yg aku pakai ni mg x der kat malaysia...

punyer la aku PUAS hati arini kan... huhuhuhu...

1 comment:

FaizalZul said...

huhu
try makan madu
pon leh gak ilang resdung and lelah
:)