semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Wednesday, March 4, 2009

nak wat mcm mane...

1. What have you been doing recently?

Baru je lepas cek apa yang terjadi kat blog aku then wanie soh jengok blog die, and skang x pasal2 kne tagged ngan die… huhuhuhu….

2. Do you ever turn your cellphone off?

Wat mse dlm setahon nie aku x pernah off handset lagi tp ignore phone call 2 pnah la, aku wat silent mood kan sbb time 2 aku x der mood nak angkat…

3. What happened at 10.am today?

Tido la… sbb aku tido kol 6.00 am…

4. When did you last cry?

Nangis… nangis trok tahon lepas. Terkeluar air mate semalam sbb ade org picit jerawat aku sakit gileww…

5. Believe in fate/ destiny?

Kun fa ya kun… ayat dalm ayat kursi… jadi ttp akan jadi macam 2 la maksudnye…

6. What do you want in your life now?

Kerje la… tp ade msalah la… malas nak citer…

7. Do you carry an umbrella when it rains or just put up your hood?

Bile hujan aku pakai la payung… tp klo panas x hujan x bawak pon payung, then bile tibe2 hujan tutup kepale ngan tangan ke apa yang ade time 2….

8. What’s your favourite thing to do on the bed?

X wat pep on, tros tido.

9. What bottoms are you wearing now?

Seluar cotton panjang yang terkoyak, bukan x mampu beli baru tp best pakai ooooo….

10. What’s the nicest thing in your inbox?

Klo inbox handset aku baru je delete. Klo inbox mysapce ade boys ni ajak aku kapel… last2 kiterang setuju kapel frenz je… huhuhu selamat aku rase…

11. Do you tend to make the relationship complicated?

No

12. Are you wearing anything borrowed from anyone?

My style, klo nak sesuatu aku akan dptkan sendri, x suke la pinjam2 ni…

13. What was the last movie you caught?

Luper la.

14. What are you proud of?

Entah la

15. What does the oldest text message in your inbox say?

Aku x ingat aku dah delete.

16. What was the last song you sang out loud?

Crush – David Archuleta

17. Do you have any nicknames?

X der kot…tp ramai gak la panggil aku Nai

18. What does the newest text say?

Maksudnyer text dalam inbox ke????

19. What time did you go to bed last night?

Kol 6 pagi.

20. Are you currently happy?

Aku tgah gelak ni…HAHAHAHAHAH!!!!

21. Who gives you the best advise?

My Mama…

22. Do you eat whipped cream straight from the can?

Aku x pnah beli pon bende 2… tp penah rase krim dlm tin x sesedap krim kek.

23. Who did you talk on the phone last night?

Nobody

24. Is something bugging you now?

Nothing

25. Who was the last person to make you laugh?

Family aku ler…. HAHAHAHAH!!!!

Automatik siape yg bce blog aku ni kne tag…. Leh x mcm 2…. huhuhuhu

3 comments:

Bart Persie said...

aku xbace pown..lalalala...:P

FaizalZul said...

ish2 x baik x baca

::NelyLeyana:: said...

sob, sob, sob.... :(