semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Sunday, August 29, 2010

Berbuka kat luar ngan Housemate



aku teringin sngt nak makan spageti bukak pose, so aku ajak la bebudak rumah aku berbuke kat luar... mase tengah2 pilih tempat makan kat JJ Bukit Tinggi 2 kitarang stop la kat KR nak tengok menu, pastu aku terdengar ade org sebot nama aku... pastu aku biar je, pastu die sebot lagi, aku pandang la, rupenye kawan sekolah aku dlu... mmg aku buat muke blur jap sbb aku pelik org dlm KR mcm mane tau name aku rupenye kawan aku smpi die tnye aku "ko knal aku x?" aku jwb kenal la, pastu kat blakang dapur tu pon ade orang sebot nama aku gak, aku pon pandang la tp x kenal, may b Junior sek aku kot... smpi housemate aku kate "ramainyer kawan kak nely kje kat sini" tu la, aku pon x tau ramai lak budak sek aku kje kat sini...





Suha, aku n Shida
ngan Syad


semua gambar2 ni Suha yg edit...

3 comments:

Dhania Nasir said...

sampai situ je???
sape yang ko jumpe...xkan ko xtye kot.
biasela org popular...pengawas kate....

::NelyLeyana:: said...

aku knal budak laki 2 tp aku x tau name die ape... ihihihihi...

::NelyLeyana:: said...

aku knal budak laki 2 tp aku x tau name die ape... ihihihihi...