semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Sunday, June 13, 2010

Hari ni ape aku pikir?

alangkah bagos bangon2 tido dunia dah indah bg aku. x der msalah, semua bende manarik n buat aku tersenyum.

tp hari ni,bile aku tersedar dari tido, aku teringat test aku lagi seminggu, pastu x nak makan ni sbb nak diet punyer pasal. tp semlam aku bedal keu tiau goreng yg aku buat sndri. mcm mane nak trunkan berat badan dlm mase 2 bulan setengah ni????

kan bgos kalo org kat dunia ni x kesah, tinggi ko berapa? kulit ko gebu ke berkerutu? ko free hair ke bertudung? test 1 microprocessor ko A ke D??? ko student medic ke engine? ade beza ke?

ade orang buat muke berkerot bile aku ckp sambung degree 3 tahon. nape? nape? nape?

kan bagos kalo semua org kite boleh kawan n semua orang nak kawan ngan kite. tiada batasan. 1 Malaysia beb...

arghhh!!! aku tensen bile esok Puan Kama Azura lectrr Microprocessor aku nak bg test 1.. sbbnye aku x hengat rumus n aku yakin x full mark and aku takot fail sedangkan test tu senang je...( sebenarnye sgt kecewa ngan diri sendiri)

teringat my mama. agaknye mama dah kurus kot. mgu ni x balik konon2 nak MENGAJI tp bukan sehari aku mengaji tp aku BER-facebook.

dah keras hati x nak bukak laptop. tp bile tengok Shida Ber-Online aku tanyer die "apa yang menarik kat facebook harini?" die ckp x de bende menarik... dlm hati aku "mmg r facebook die x menarik kalo bukak facebook aku lagi menarik"(agak2 2 suara setan ke suara hati aku???) time 2 aku dah x sedar diri teros on lappy aku.

K A E D A H N Y A Laptop depan aku sbelah kanan aku bku, sbelah buku handset, sbelah kanan sekali TEH AIS...

2 comments:

naz said...

haha buat lah apa pun asal boleh masyuk sudah. budak pandai apa ada hal

::NelyLeyana:: said...

stress kne belajar