semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Monday, July 27, 2009

Golf

Disebabkan UiTM cuti midsem awal, aku ngan adik aku yang blajar kat uitm yang sme, balik la rumah atok aku... mule2 mmg niat nak balik sbbnyer, duit JPA adik aku masok minggu lepas... tengah2 plan yang x berapa nak menjadi, terjadi bile hari jumaat tu kecoh kate uitm shah alam cuti sbb H1N1...

wuahaha, agak seronok uitm cuti awal sem nie... tp aku still risau gak, bnyak bende aku lupe, nak tekan kalkulator pon luper... yer r satu sem cuti x wat ape kan...

x lame pon balik rumah atok aku tue, tengok nenek aku yang sakit... erm... mmg nampak la die kali nie x larat...

hari ahad kiterang dah bertolak pulang ke port klang dah... yer r, walaupon UiTM aku cuti tp adik2 aku yang sekolah tu kne g sekolah...

tp sbelum bertolak 2 kiterang singgah kat tempat main pukul bola golf... huhuhu, aku x tau pon tempat 2 panggil ape... apa lagi... aku pon sebat la pukul bola golf buat kali pertame kat situ...

kali pertama aku pukul angin, kali kedua pon pukul angin, kali ketiga pukul bola tp x lepas pon 50 yr. huhuhuhuhu... agak berbangge dpt pukul bola...

ade gaye pemain profesional x???

mama pon join skali...

x kan duduk je papa... kiterang punyer la excited pukul bola, die releks jer tengok kiterang pukul bola... huhuhuhu

gaye masing2 pukul bola, adik bongsu aku mmg stail die pukul mcm tue... agak jauh n tinggi gak la bola yang die pukul....


hahaha... tinggi la 2 bola....

4 comments:

Bart Persie said...

golf=golongan orang lemah fikiran/golongan orang lupe family..
huhu..
kalau xsilap tmpt tue dinamakn driving range.. ntahla..da lupe..huhu..

::NelyLeyana:: said...

hahaha
:)

lovelylace said...

wow.. sukan org kaya tuuuu...

::NelyLeyana:: said...

tu r, bkan senang nak main...