semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Saturday, July 4, 2009

040709

::MENAHAN DIRI SUPAYA X MEREPEK::

WAHHHHHHH!!!!!!
uhh???? nape aku jerit??? - pagi td aku daftar UiTM... setel sme dlm kol 10.30 am. punyer lame berator dr kol 8.30 am. padahal nak amik gambar ngan cek salinan jer pastu hantar rekod perubatan... nsib baik adik aku pandai selit2 n tau jalan kat kampus uitm tuhh, dpt gak parking kat menara SAS tu... x yah nak naik bas kan...

skang tengah menaip dlm "KELETIHAN". ape maksudnyer tu??? stamina aku dah kurang kot x pon aku lemah tenaga batin... hahaha...

aku x tau ape perasaan aku dengan sekelip mate jadi junior batch aku time diploma dlu... oh senior!!! sila la beri tunjuk ajar, jgn beri kurang hajor.... hikhikhik.

Buat Mirul, cpt la update blog ko tuhhh... citer skit mse orientasi kat UTM... konfem kurus ko skang.. hahahha...

CITER SEDIHH - my WHITEY LAPPY dah rosak... dah x dpt diselamatkan... uhuk uhuk :(
punyer lbh sebulan laptop aku kat kedai pastu kat kilang la, las2 die ckp x dpt diselamatkan... sgt2 berjasa time aku Diploma dlu... aku nak buat skrol khas tok whitey aku... hehehe.


2 comments:

Bart Persie said...

oh junior..drp ko wat scroll utk white lappy, baik ko tulis wasiat utk die..tulis dlm wasiat tue bg aku rm10m ke..okay la gak.
bru dikatakan berjasa..
XD

::NelyLeyana:: said...

hahaha,
aku lupe lak ape jasa ko kat whity aku 2...