semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Thursday, April 23, 2009

Hepi Bufday Kak Fini!!!!

yup!!! arini... 23.04.2009.
Hari paling bahagia buat Nursyafini (kak Fini).
akhirnya genapla umur beliau selama 24 tahon hidop dimuka bumi ni.


sape kak Fini yang aku maksudkan ni?
sure la bukan kakak aku, tp macam kakak aku la gak... ape aku merepek ni???
beliau ni super duper senior aku mase kat UiTM Pulau Pinang dulu.
aku penah sebilik ngan beliau selama satu sem...

persamaan aku ngan kak Fini, aku rase dalam bilik 2 aku ngan beliau je yang kuat main game n suke main game... aku rase la...

perbezaan paling ketara, aku ni kalo tensen sikit aku tido, tp beliau aku x tau bile mase die tensen..

semoga kak Fini kekal vouge n lawa... pastu sy doakan kakFini kawin dulu dari sy... apa lagi ek???? aaaaaaaaaaa... semoga kak Fini hepi, hepi, hepi, hepi, n teros hepi... jgn tensen2....

2 comments:

lovelylace said...

mcm muke aku... hahaha....

::NelyLeyana:: said...

hahaha...
btol3