semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Monday, April 13, 2009

Game2 internet yang aku suke main.

mesti korang tertanye2, aku duk rumah wat pe kan...
sbenarnye bnyak aktiviti aku kat rumah...
bile dah hadap komputer, mula la kerja aku... chat sane, chat sini... balas msg, dan yang paling bes main game...

antara game paling teratas yang aku suke gile main, klo x main aku demam. PET SOCIETY...
tujuan aku main game ni simple je... aku nak jadi pet paling kaye diantara pet2 kawan aku... hahahaha.....
aku baru je tukar kening Lilo aku tu... bg nampak vouge sikit.. hehehe...

game yang kedue lak, game speed racing kat facebook gak...
aku tengah kumpul point nak beli keter baru... keter Bugatti Veyron... jgn jeles nape korang x leh kalahkan keter aku nanti... wat mase skang ni aku pakai keter Ferrari F430.

game sterusnyer, kat tagged... PETS. payah tol nak main game ni... kne ade strategi.... klo x der memang value ngan cash x naik. klo naik pon slow...

aku layan gak Mafia Wars, Mob Wars mcm2 la kat facebook. Travian pon aku penah main... pastu aku x bukak lame aku rase akaun travian aku dah lesap kot... malas nak main lagi...

klo aku dah bukak sme game kat facebook 2, mula la keje x betoi aku jawab semua kuiz kejis kat facebook 2...

ni la keje aku tiap2 ari... klo dulu mse aku jd student sepenoh mase ngadap buku smpi sakit kepale otak tp skang aku leh ckp bende yang same sakit kepala otak ngadap komputer je... tp aku paksa gak sbb best..

YANG PENTING KITER ENJOY!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

naz said...

kalau enjoy tak sakit kpala :)

::NelyLeyana:: said...

enjoy seronok,
hehehe