semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Tuesday, August 2, 2011

gaji aku x masuk!


harini x wat OT sebab mama kate "pose2 ni balik la awal, tolong mama masak" so, x payah la tanye2 memang satu bulan aku tak OT... kene ikut cakap mama... gaji bulan lepas manyak ooo!!! sebab aku rajin OT, rasa syok lak keje buat OT...

tp kan harini aku rase menglabah sebab tadi aku g ATM nak tengok gaji masuk berapa... tige kali aku try kat atm lain2 die kate akaun tak sah!!!!!!!! x penah dpt pengalaman cam ni... cam ne ni???

gaji aku!!!!!!!!!! ouh tidak!!!!!!!!!! terus aku nak tengok gaji secara online die tulis akaun aku kene lock!!!!! sape g lock??? apesal kene lock???????????? duit aku!!!!!!!!!!!!!!!!!

tibe2 aku rase muflis!!!!!!!!!!!! skang aku tengah menglabah sorang diri... glabah camne??? penah tengok tak hamster lari2 dalam roda 2??? ha, camtu la... rase nak lari2 tp x de tempat nak lari... rase cam nak lari skang gak g bank tanye, tp bank tutup... x pasal2 esok aku kne half day...

4 comments:

izfanora said...

sabar yer.. dugaan di bulan puasa..

::NelyLeyana:: said...

terima kasih izfanora..

Nia Dhani Nasir said...

alamak,macam beg dompet hilang dan selagi tak dpt keputusan slalgi tu jiwa tak tenang...
titik peluh tu beb...

::NelyLeyana:: said...

betul tu Dhani.. lega tadi g atm ambank ade duit aku... rupenye x leh kat atm lain...