semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Monday, October 25, 2010

Raya-shiki de FKM



uiii... sudeh terlambat rasenye... aku nak tunjuk video ni... x pe, ni la hasil video JeponG kiterang... sob, sob, sob... ake cedih... lepas ni aku dah x de tawaran berlakon lg... ahahaha...

esok aku paper Manufacturing Processes...

apakah itu???
segale process potong memotong besi, membentuk besi/plastik n cara2 nak melekatkan besi.

so, jgn seram la ngan subjek ni...

orang2 yg terlibat dlm Raya-shiki De FKM

pelakon Utama:
Nely-san
Ina-san
Ziha-san

Pelakon Tambahan:
Putera-Puteri FKM

cameraman:
Zain-san

6 comments:

Amni said...

all the best dear!! =) video tu tak leh tengok.. jadi memang tak tau pe la kejadiannya.. huhu

::NelyLeyana:: said...

x bleh tgok?

nape?

thanks

Nia Dhani Nasir said...

Weh,katenye ni video Jepun tapi apsal satu dialog Jepun pun aku xdgr.Katenya ade org blakon. Apekah itu dikira lakonan????
Pastu ade pelakon utama dan pelakon sampingan,apekah watak diorang??? Sebab aku confious ni video klip raye ke,video Jepun...
explain plsss....

::NelyLeyana:: said...

ni babak terakhir dlm video kiterang...

nak tunjuk ke kiterang speaking JeponG 2, bosan jer.. aku tgok pon bosan.

x nampak ke aku berlakon salam peluk cium, 3 org 2? hihihi

mmg x der dialog, sbb kalo ckp pon x dgar sbb kat jamuan tu bising kot. ko x dgar sbb aku dah slow kan volume mase jamuan 2...

so kiterang plan berdialog sbelum g jamuan tu...

pelakon???

ko ni... watak kiterang sbgai pelajar la...

ade aku pakai kostum ahli sihir? ahahaha

watak sampingan memeriahkan majlis la...

sinopsis:

Nely yg dah lame x jumpe Ina-san ngan Ziha-san berjumpe sbb Nely-san x reti buat report.

so, mereke bertemu di fakulti tok belajar bersama...

dlm mase yg sme mereka berborak2 tentang melancong n first day hari raya.

Ina-san ngan Ziha-san ajak Nely-san g jamuan raya fakulti bersame2.

mereka berjumpe di jamuan hari raya tu...

simple jer cerite kiterang... kiterang bkan bdak meskom~

Nia Dhani Nasir said...

Oo...baru paham.time kaseh kerana mengekplen...

::NelyLeyana:: said...

sme2...

penat ekplen ni

hihihi