semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Saturday, October 2, 2010

Jamuan Raya FKM

Raya sebulan kan... so, aku x habis raya lagi... hahaha, tp baju raye aku dah habis dipakai...

Hari Rabu aritu Fakulti aku buat makan2, sempena raya...

aku bukan nak g sangat pon, tahon lepas pon aku x g... tp disebabkan video kiterang ni ade kaitan ngan raya kiterang pon g la jamuan tu, konon2 kiterang tengah g rumah terbuka padahal jamuan raya Fakulti je...

punyer la riuh n meriah malam tu...
sempat gak la kiterang bergambar malam tu... dari start majlis smpi kol 10.15 je aku balik... x larat nak tunggu lame2, lagipon makanan dah habis.

kalo pasal makan, mmg lelaki serbu dlu... dierang dtg semata2 nak mkan, bukan heran pon pasal aktiviti malam 2, aku pon x heran sgt, sedar2 ade org bagi tau aku teknisyen nyanyi... aku x tengok lak kat pentas time 2, sbb kalo aku tengok bukan nampak muke pon uhuhuhu...

ni org dah lengang time ni, nampak x smpi org foreigner pon join sekaki...

gambar video ni member aku yg amik. thanks 2 zain sbb sanggup berkerjasama jd photoman malam 2... bersemangat ko amik gambar kiterang mcm photoman berpengalaman...
smpi habis betri kamera malam 2 buat video je... lega gak la, sbb part yg susah ni berjaya dirakam... susah beb... dengan member2 aku yg agak2 malu, aku x malu skit... ihihihi

bawah ni gambar makanan malam tu. menu macam menu raya biasa la, ade lontong,sate,lemang rendang kuah kacang aku nampak mcam ade nasi minyak tp time aku nak mkn nasi 2 bertukar jd putih... ntah la, aku pon x sure.

2 comments:

aleen adela akoo ^_* said...

xacinye,semua org sebuk dgn openhouse.jeles2!hu3

::NelyLeyana:: said...

uhuhu...

ni pon ade je rumah member yg wat open house x g...