semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Saturday, October 23, 2010

Jgn suke buat fitnah kalo x selidik

arggh! hangin tol aku,

aku menyampah kalo dierang rase dierang dah cukop baik/bagos n pastu x soal selidik nak marah/fitnah/kutok... Astagfirullah alazim..

aku pon pelik asal semua org sakit ati ngan *********.

ok~ aku bukan nak sokong mane2 parti politik...

semua org duk bawak fitnah pasal beliau? kesian kan?

bayangkan korang ditempat beliau?-sekurang2nye, korang dah buat pahala tok beliau bekalan masuk syurga.

dah rase pahala kat dada "korang" dah bnyak sgt. smpi rase boleh bawak citer2 macam tu?

x pon "korang" rase berperangai seperti itu menampakkan korang lg "Mulia"?

aku yg melihat "korang" ni sakit ati gak, yg penting memalukan diri sendri... tp "korang" x sedarkan.

aku rase mungkin "korang" yg "mulia" terkejot kalo aku tau maksud ayat al-quran nie "Fitnah lg terok dr bunuh"... ala2 mcm tu la maksudnyer.

ok! benti bercakap pasal dunia! cermin diri dlu! kalo dah rase mampu nak memimpin baru tampil kehadapan! memimpin k, bukan menfitnah! ops! membunuh!



4 comments:

aleen aiden said...

ops,ni marah kat sape nih..takotnye.huhuh

::NelyLeyana:: said...

ade la...

Nia Dhani Nasir said...

Antare tanda-tanda kiamat,fitnah berleluasa.
So,kalau ko tengok alam paper ko rase bole percaye ke???
Lebih baik percaye ape yang ade lam Al-Quran.
Nak percaye pade siape???
Pegang hadis dan Al-Quran insyallah kite akan terselamat.
Buat ape nak takut kalau kita o orang tu difitnah kalau niat die betul suatu hari kebenaran akan terbukti....

::NelyLeyana:: said...

aku just sakit ati, sbb org yg suke buat fitnah ni bukan stok org terok mcm aku ni...

fhm2 je la maksud aku...