semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Tuesday, October 19, 2010

aku budak rajen

So, beberapa minggu ni aku x ber-enjoy-ing. ape maksud perkataan 2? ntah aku pon x tau...

kaedahnye; semasa kejadian;
aku mengawal nafsu aku tok membuka ruang tok aku tok ber-Pecebook-ing dan ber-blog-ing.
hormon di otak aku ingin sgt nak menekan2 ki-bod, tp bukan tok tulis report sbenarnye nak post blog. tp memandang keadaan memaksa aku tok menyudahkan bende2 yg patut aku tangguh jer..

selepas kejadian;
arghhh! damn, aku x sanggop. dah lame sgt aku x buat. so kne buat beb...
ape yg aku dah buat...
aaayokkkk!! dose besar sape yg bace ni,
aku dah buat banner tok blog aku!
OMG!
ape maksud perkataan 2?
"Otak Makin Gempak"

dah berapa lame blog aku x de banner..
nampaknye blog aku nampak poyo disitu... maaf kepada sesiapa yg menyampah ngan gambar aku yg bajet bagos tu...

ramai yg x tau yg aku mabuk minom teh ais yg aku beli kat DC td...
smpi aku x dpt jawab pertanyaan sis-Sohha,

Sis Sohha:"apa beza pening ngan sakit kepala?"
Big Sis : (ssh gak nak terangkan, mungkin aku dah mabuk time 2)

sbenarnye, mule2 aku sakit kepala bile minom air tu, tp aku minom gak, pastu x lame aku pening lak...

jgn salah fhm ngan maksud mabuk aku 2...


9 comments:

Bart Persie said...

OMG = Ongkau Malas Giler!! :P

Bart Persie said...

pening kepala= kepala brpusing
sakit kepala = mcm kene pukul or ade luka

::NelyLeyana:: said...

Bijok r! ko bart!

boleh jd Dr sakit otak ni...

aleen aiden said...

xaci...ramai yg da bwat banner blog.jeles!hu3

::NelyLeyana:: said...

buat la banner gak aleen bg nampak gempakz sket

Nia Dhani Nasir said...

Mabuk la sangat...
Hahaha!!!

::NelyLeyana:: said...

uhuhu...

Nia Dhani Nasir said...

tapi aku suke pekataan OMG,
otak makin gempak!!
HAha! I LIKE!

::NelyLeyana:: said...

bagos2...

ko suke aku pon suke