semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Monday, October 19, 2009

Tahniah tok kawan2 aku yg dah Grad


seronok dpt tengok kawan2 aku grad petang td... teringat time aku dlu, seronok plus sgt letih menunggu turn pastu bersesak2 ngan orang rmi....

hehehe... mengalahkan org konvo aku ni...

tahniah!!!! la buat kawan2 aku... ade yg x sempat jumpe, n ade yg x nampak muke may b terlalu rmi aku mmg x perasan org melainkan x der org yg panggil name aku.... huhuhu bunyi mcm sombong jer aku nie...

aiii kimi, x puas lg ke Grad aritu..???

lepas tue yg seronok, terpakse aku langgar pantang aku, mak shahril nak belanjer kiterang KFC lak,x kan aku nak tolak... rezeki jgn ditolak, x baik... hahahaha... aku, fa, ngan bad g la makan ngan family shahril. ni bkan kali pertama pon aku jumpe family shahril... dah bnyak kali gak la...

Shima pon ade tau...

lepas makan KFC shahril x ikot family die balik PD, die nak stay sini ngan member die... wahhh... bile shahril ade dlm keter tue baru aku terase dah lame kiterang x lepak same ngan bad skali... bad mmg la dah berjuta kali lepak ngan shahril tp aku dah nak dekat setahon kot.... rindu lak mse zaman2 kuno kat peneng dlu, aku ikot jer dierang bawak aku g mane2. mmg best time tue jalan merate2 mcm x der hala tuju...

amboi2 Fa... bunge sape 2???

pastu bad hanto Fa kat rumah sbb Fa ade keje lak nak wat, lepas hanto Fa, bad g lak amik si Nad kat Bus Station... huhuhu bnyak tol keje Bad... las2 kiterang g lepak buang mase kat Pelita sksyn 9. dapat la lg aku kawan baru, spe lg kalo bkan kawan2 si shahril... aku x payah bukak myspace ke tagged ke mesti jumpe mamat2 baru kenalan si shahril tue, dari diploma lg mcm tu...
aku konpius spe yg grad nie??? mcm yg pki baju petronas 2 jer... huhuhu

2 comments:

Bart Persie said...

cian yg pakai bju petronas tue..
da la xpakai jubah..mortar board pn xpakai..
tb2 je kene an..haha!

::NelyLeyana:: said...

tu la, skrol pon x dpt... hahahaha