semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Tuesday, August 18, 2009

Sebelum aku busy tahap melampau

korang nak tau x~

a) jumaat mgu lepas ade kuiz elektrik, seperti biasa sblum aku masok kelas PM 2,aku ade kelas NIHONGO. ade 2,3 org boyz ni yg skelas letrik ngan aku tnyer aku siap x tutor PM bg 2 sbnyak 20 soalan. aku try buat 7 soalan tp siap spenuhnyer 5 soalan jer.. mau aku kemabukan buat tutor tue selama due hari kot... bile nak masuk kelas PM 2, aku tercri2 boyz td tp aku lupe mcm mane muke dierang, jengok kat cermin kecik pintu kelas tue PM dah ade kat dlm... jengok tengok ade 3 student jer... aku mcm cuak nak msuk coz half questions aku x complete lg. aku tgu lme luar kelas tue dlm 10 minit. msg si Teha yg langsung x nampak btg hidung... pastu aku tercri2 si mamat sakit jiwa tue pon x der gak... tgu punyer tgu, las2 aku masuk. kelas hari tu separuh students jer yg dtg... geli hati pon ade gak aku... lepas sejam pertame PM dah hbs terangkan topik DC machine tue... then tanpe segan silu die suruh kiterang jawab soalan no 9 tutor tu sbgai kuiz... dlm hati aku nape no 9??? asal x no 7 yg aku dah buat??? pastu die ckp, its ur responsibility to complete ur works. opsss... ok~ fhm...pasal kuiz tue aku mls nak citer sgt sbb aku jwb semua tp aku rase 2 jawapan jer yg btol... nasib baik aku masuk kelas aritu, sekurang2nyer ade la sikit markah kuiz aku kan...

b) semalam aku tnyer classmate aku bile tarikh puasa??? mau aku kne gelak jap ngan dierang sbbnyer sabtu ni puasa aku ngat 27 hb puasa....

c) pastu aku ingatkan harini ade test math, rupenyer another classmate ckp yg aku silap tarikh, mgu lg satu rupenyer... punyer la aku cuak mengalabah stdy... tp best gak, aku dah hbs stdy awal...

d) disebabkan mgu lepas aku malas gile, so aku pon ponteng kelas math mgu lepas... pastu aku dengan x malunyer mintak note math mgu lepas dr budak laki ntah sape2 aku x kenal, pastu aku beramah2 mesra ngan dierang sbb nak pinjam note dierang. mule2 agak tensen sbb dierang ckp dierang pon x buat ape2... las2 dierang bg gak sbb dierang dpt complete solution dr mamat mane ntah...

sebelum aku busy tahap melampau nie, keje pon x bnyak test pon bkan mgu nie, aku nak tulis panjang2 sbb mgu dpan mesti aku malas nak online.

buat kawan2 aku yg sgt suke bace blog aku ni, aku nak ucapkan selamat berpose tau.

1 comment:

Teha Raihan Radzi said...

gile kau nak pegi kelas tak siap tuto die
hahahahaha

sory weh tak reply msg.. aku time german mmg susah sket nak bermsg.. huhuh