semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Tuesday, August 11, 2009

110809

Kelas dynamics BATAL... sgt best, yg x best mesti ade kelas ganti...

kelas elektrik hari ni aku sgt TING TONG, bukan sbb x fhm tp aku ngantuk gilew lepas sejam duduk dlm kelas tue... penangan ubat SYNFLEX(UBAT THAN SKIT) aku amik dlm kol 1.30 pm mcm tue....

aku tengok dlm kelas letrik tue student mcm kurang jer... mcm rmi x dtg harinie... leh pulak harini ade orang sakit jiwa gilew2 dlm kelas tue... note aku diconteng2 ngan perkataan x KEPUASAN hati seorang student nie...

ni la salah satu ayat studnet tu yg x berape nak clear sgt... boleh dikatakan tiap page aku ade jer die tulis... aku pon cuak gak tkot prof tue bace... mati aku... x pasal2 aku lak kne sakit jiwa kat situ...

aku ngat aku sorang jer yang cuak nak masok kelas Prof. nie, rupenyer ade gak student lain yg gile menglabah smpi nak ponteng kelas Prof nie.

care Prof ni mengajar buat aku geli hati pon ade... tambah lak ade sorang student ni dah smpi tahap sakit jiwa...

1 comment: