semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Saturday, February 21, 2009

sweet 22 birthday..

genap 21.02.2009 umur aku 22 thun... thanks bebnyak kepada member2 aku yg wish 2... walaupon sesetengah busy ngan projek tp still ingat kat aku... terharu aku tau....

kek kat atas 2 hadiah dari papa... cantikkan kek 2... sedap gilew... disaluti ngan coklat dan dihiasi ngan huruf coklat putih berlapis. kek 2 pulak ada 3 lapis setiap lapis ada krim, krim cuppocino kot, sbb kale die mcm coklet2 pastu ade serbuk hitam... mmg sedap n sgt lembut kek die... nyum, nyum, nyum...

sblum 2 leh pulak mama tnyer aku nak kek atau duit??? aku blur kejap sbb sehari sblum 2 mama bru je bg aku duit n aku x gune lagipon duit 2. pikir balik kalo dpt kek pon bes gak.

tapi dah lumrah, tiap2 tahun mmg papa akan beli kek birthday tok kiterang adik beradik termasok mama aku ngan termasok hari ulang tahon perkhawinan papa n mama aku, kirenyer papa beli bufday kek dalam setahun lebih dari 7 biji kek termasok birthday adik2 angkat aku Along, Shahirah ngan Najwa...

bile mama ajak aku g beli kek, aku sbenarnyer x nak. takot papa balik keje nanti die beli pulak... aku pon x amik la kek krim 2 aku ckp kat mama nak kek coklat kukus 2 jew...

biler papa balik aku nampak papa beli kek. dah agak dah, then papa terkejot asal ade kek lagi kat dapur... amik ko!!! bufday aku ade due kek dari mama n papa...

tapi ok gak, sbb bufday aku same ngan bufday adik angkat aku. kirenyer kiterang kongsi kek gak la... mmg patut dpt due pon... hahaha...

4 comments:

AzRoLs said...

Happy besday sayang!!!! Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Jangan sedih2 dan sentiase senyum dan ceria ok?!! muahhxx

::NelyLeyana:: said...

thanks azroll....

apex_chan said...

happy birthday...
somaga pnjang umo n dimurahkan rezeki..
amin...
:)

::NelyLeyana:: said...

terima kasih apex_chan... sorie la x tau nme sbenar pe....