semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Sunday, July 24, 2011

Anak-anak ku..


bukan anak aku, tapi anak hamster aku... minggu lepas kan aku ade citer hamster aku bunting, ni gambar-gambar baby hamster... gambar kat atas tu beberapa jam lepas lahir... merah lagi.. memula geli gak nak tengok macam alien pon ade..


ni si ayah yg sangat care kat anak2 die... bijak tol haiwan ni... x macam kucing si jantan memang wat tak tau kat anak2 tp hamster ngan si jantan sekali jage anak die... kalo haiwan reti jage anak tp ade manusia siap buang anak!

beranak 5 ekor, bile nak genap seminggu mak die makan sekor... sedih pulak aku rase. tiap2 hari aku doa supaya semua hidup... tp nak wat camne memang anak die sekor tu keding n kecik cam tak cukop susu je yg lain semua besar 2 kali ganda dari die... skang tinggal 4 ekor...

ni la 4 ekor yg tinggal. mase merah2 macam alien tu aku nak sgt2 tau ape warna anak2 tikus ni sebab ayah die putih kekuningan mak die kelabu...

continue...

1 comment:

Nia Dhani Nasir said...

Sungguh kecik dan comel...