semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Sunday, July 17, 2011

Perempuan ini..


Jeng! jeng! jeng!!!!

tajuk nak macam lagu Anuar Zain... hehehe

sori sgt2 kawan-kawan x dpt nak sambung citer pendek aku tu... aku bajet sampi 10 sampai 15 chapter je sbb nak sampai 10 chapter pun x de idea sgt...

bile ngadap laptop x de idea bila g jalan2 ade idea membuak2 pastu sampi rumah idea ilang.... mungkin aku dah tue.

aku ngat cuti-cuti sem ni nak diet tp x dpt hari ni je aku sental 4 ketul donut bik apel.. tanpa aku sedari... mane x nye x penah aku pusing2 dlm mane2 mall x penah beli ape2... aku baru terase penat bile ikut orang shopping...

kakcik nak beli donut die kate nak beli 4 aku kate kenapa beli 4, beli la 6... aku bajet dpt bawak balik rumah bg org lain makan sekali tapi tiap kali ade trafik lik aku benti makan donut sambil kate "ermmm! dap nye! ermmm dap nyee!!!"

sampai rumah aku tengok dlm kotak tu ade due donut dah tinggal separuh separuh... dengan herannye aku tanye mama "kakak dah makan berape biji donut?"

mama: ntah kakcik makan satu je mama x makan pun manis...

donut monster : yeke dah makan 4 ketul ke??

mama: yer la, siap ermmm dap nyeeee, dap nyeee (mama ajuk aku mase tengah makan donut tu... )

dengar cara mama ajuk aku "dap nyeee" terus aku gelak... sebab memang sedap... uhuhuhu sedap weyh... aku x tau kenapa donut tu sedap pulak...

tahniah la tok diri sendiri sebab dah berjaya buat pipi aku naik macam donut...

2 comments:

Nia Dhani Nasir said...

Bestnye...
takpela makan big apple skali skala.
Aku pun klu jln2 xlmelepaskan peluang tuk mbelinya tpi bukan 6,12 mungkin...
jgn tanye kenape berat badan tdk turun...
hahaha!

::NelyLeyana:: said...

ahaha... kalo kaye mesti dah beli 24 kan??? ahahaha