semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Sunday, May 15, 2011

Kejam sangat!

ingat dengan senang hati aku nak publish chapter 6 aku,,, tibe2 check kat edit post pastu nothing!!!!!!

sengal! semalaman aku taip citer tu... dah la x buat backup, x penah dlm sejarah aku buat cerita dua kali, geram lak rase...

kne la tunggu 2, 3 hari lagi baru siap citer tu...

blogspot sangat kejam dan aku ade je akaun wordpress tp wordpress sgt la kedekut nak letak tu kene bayor, nak letak ni kene bayor aku mne ade duit...

2 comments:

Nia Dhani Nasir said...

sabau jela...len kali simpan lam m.word dulu

::NelyLeyana:: said...

tu la. menyesal sgt