semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Thursday, May 12, 2011

kamu betul

aku baca blog kawan aku yg bertajuk 5 sebab kenapa saya pakai makup?

aku setuju ngan reason yang die bagi. aku rase pelik bile kuar rumah tak pakai lipstik rase macam pelik sangat. aku sanggup patah balik rumah amik lipstik, selalunye camtu la. g mane2 ade lipstik dalam beg.

aku memang tak chanTek!!! tapi aku pakai makup bukan sebab nak ChaNteK!!! tapi ni betul aku rase konfiden bile aku mekup kuar rumah. bukan mekup tebal cam pengantin tu memang gile, kalo mekup camtu namenye mekap nak chantek!!!!.

bukan aku mekup sentiasa, kalo setakat nak kuar depan rumah takdenye nak sapu lipstik bedak pun x de. ala, tak pelik la, aku yakin 90% perempuan kat malaysia ni mekup walaupun sekadar pakai celak... tu namenye mekup la kan...

2 comments:

Nia Dhani Nasir said...

Aku setuju ngan kau...
Lagipun wanita at least kene tachup sket.bru bseri..
tpi aku bab2 makeup pling pmalas...muke bgun tido g jalan pun bole...sepARUH wanita agaknye aku ni...

Maria Ellena said...

Betul tu naili.. Make up memang penting.. Tapi jangan la jadi sesetgh perempuan yang makeup over 3 4 inci tebal.. Dari niat nak nampak cantik, dah jadi macam badut.. Hehehe.. :)