semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Sunday, July 18, 2010

Cucu-cuci Charity Fakulti Kejuruteraan Mekanikal

Ni la aktiviti aku semalam... buat amal!... terkejot x korang??? aku sndri pon terkejot boleh buat kerja ni... lame2 cuci jd seronok duk main air sebenarnye.

balik2 tangan aku gile kentang sakit... krem nak tekan2 mouse main game pon dah x leh ape lagi nak menaip gne tangan kanan... hajat nak siapkan assignment thermal tp aku g makan Mc'D, makan x sakit lak kan... hahahaha....

hari ni tangan aku dah ok tp yg best due2 belah tangan aku dah rupe mcm bersalin kulit... bagos2 buang kulit mati...

gambar yang amik ni dah petang dlm kol 2 lebih... keter ngan moto dah kurang time nie... sbb tu gambar kat bawah ni dierang leh usha2 lg mamat lalu kat sbelah... huahahaha...


kebanyakan yg hantar moto keter ni budak2 fakulti aku sndri gak... cukop la budak2 meki jer yg tau ade cuci2 charity ni bile kire duit mase tengahari 2 dah seratus lebih... kire dah bnyak tayar keter yg aku dah sental time 2... tp aku rase mcm aku sental 2,3 buah keter je... bile brother meki tanye "dah berape bnyak keter pg ni?" kiterang jawab lebih 10 kot... kiterang pon x sempat kire... dierang pon tanye "tukang cuci ni x de laki ke?" patutnye kiterang yg tanye ko mcm tu...

nasi minyak free, pagi nasi lemak pastu petang die hantar nasi minyak ngan nasi berlauk... bnyak lak tu.... perli nampak....

3 comments:

Dhania Nasir said...

Cuci Girl!!!!!

::NelyLeyana:: said...

yeah!!!

kerja keras aku kat uitm nih....

Zoya Begam said...

kekosongan jawatan di malaysia jobs available here.