semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Saturday, December 29, 2012

Ku Menunggu


aku rase la, 

aku rase-rese,

rese,

ahahaha

aku rase aku ni sabar tunggu orang,

sbb aku jarang marah orang lambat mau pon sejam.

n aku rase lagi, aku boleh tunggu lame sbb arwah papa la..

tp aku marah kalo org tak menepati janji..

kisahnye,

bile nak balik sekolah aku kene tunggu arwah berejam2 lamenye tok amik aku balik rumah...

selalunye arwah amik aku nak dkat pkul 7 malam...

aku kekadang heran camne aku leh tahan smpi camtu sekali, 

smpi nak maghrib, pastu leh releks wat keje sekolah n main komputer lagi...

tido pkul 3 pagi bagon 6.30 pagi,

penah gak tido 3 pagi bangon 5.30 pagi...

gile la aku time tu,

tp aku bukan nak citer pasal tunggu org pon.

aku mmg jenis stdy malam dr sekolah lagi, siang2 aku berangan malam2 aku kelam kabot sbenarnye, sebab tu org selalu nampak aku releks kot...

bile time dip, aku mmg jenis malas stdy, so siang2 aku releks cam x de pe, bile tau sok kene hanto drawing ke esemen ke malam tu jugak aku wat... ahahaha

n hasil kerja yang berkualiti, kualiti la kot... uhuhuhu

bile time degree pon aku rase x de berubah pon, mmg nak cuba ubah diri supaya x nak stdy last minit, tp tu la, amalan sejak muda mudi kan... sbb tu pointer x best pon..

same la ngan FYP aku, FYP aku ni bnyak karang2 je... so, sme dalam kepala otak aku dah.

bile tau lagi 2 minggu nak present time tu aku rase takot gile, tp bile aku balik rumah rase cam lambat lagi... ahahahaha

bukak microsoft words hadap bende tu lame gile, mcm main mate ngan laptop sekerat ayat pon x de tulis...

agak berhari2 aku main mate ngan laptop, bende yang aku tulis


" CHAPTER I"

"Introduction"

1.0 Introduction

 betul weyh, aku bukan best student cam korang nampak.... 

so, time tu dah hari sabtu, dlm hati kene ade sesuatu jugak, sbb aku nak tunjuk kat lectrr ni...

so, selepas Aini bg draft FYP die baru leh start sikit... tu pon sikit je... sbb main mate ngan facebook banyak... ahahahahaha...

akhinye, aku pikir, x yah la susah2 aku nak wat slide teros la tok present, report lambat lagi...

aku pon jumpe je lectrr dengan beberapa page report aku... 

aku x tau la ape yg aku buat, tp aku delay keje aku...

smpi la esoknye ade present, malam tu jugak aku wat slide... idea ade tp cube teka ape jd hari present aku, Slide aku bnyak typo.... erm.... tu la aku takbur sgt, allah tarik sikit2...

so, time tu x sedar diri lagi, aku ingat report lambat lagi nak kene hantar lepas final, nasib baik la aku jalan2 kat notis board tengok notis yg report kene hantar lagi 2 hari... 

so, kelam kabot lagi...

camni la hidop belajar,

kalo tak keje tangguh x belajar aku rase, aku rase kalo x de final aku x pandai kot... kalo x de UPSR aku x sekolah, kalo x de SPM aku jadi cashier kat mall mane2 kot... uhuhuhuuhu


1 comment:

izfanora said...

kdg kalau buat asgmt awal2 pun, time nk hntr tue gak r br nk siapkan.. hahaha..