semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Wednesday, February 24, 2010

aku dah 23 skang

aku dah cukop matang skang. tibe2 aku rase aku dah mmg kne kawin skang. wajib!!!
mase ulang tahon hari lahir aku, mama ckp mase umur die 23 thon dah ade 2 org anak... disokong lak oleh Kak Zu yg skang ade 3 org anak. die pon ckp umur die 23 thon dah ade 2... wah! tolong jgn menakotkan aku...

seperti biasa, x kire bufday sape, papa la paling yg paling suke beli kek. kek aku tahon ni kek coklat krim cheese. first time aku makan kek krim cheese ni masuk due tige mulut dah muak gile, hari 2 berselara aku makan berpotong2... wah! macam mane nak kurus ni...


thanks kepada kawan dan kenalan yg wish aku haritu... yang bg aku hadiah... aku sgt2 suke hadiah korang... x penah dpt hadiah mcm tue... hahaha... smpi malam 2 aku tido pakai maskara, then pagi tue aku bgon pelik asal ade habuk kat keliling mate aku rupenye aku tido pakai maskara yg housemate aku bg... thanks semua2...

8 comments:

konspirasi said...

yeay... tua dh ko
aku muda lagi
hehehe

::NelyLeyana:: said...

eleh, mude berape bulan jer

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

hepi bufday...

manusia berupa ultraman said...

mmg kak naili patot kawin! miahahaha

Pakcu said...

Selamat Hari Lahir =)

::NelyLeyana:: said...

thanks u semua!!

E N I N said...

HAPPY BELATED BUFDAY... K.NURUL SOKONG CKP MAMA... NELY MMG DA NAK KENA KAWEN. HAHA... DA ADA CALON LUM.... XSABAR NAK PI KLANG NIE..NAK REWANG KENDURI NELY... HEHE...

::NelyLeyana:: said...

thanks kak nurul