semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Sunday, December 13, 2009

kod KJM ke MEC

mase time dipmola dlu aku target x nak extend sem, tp bile aku masuk degree terasa mcm susah gile, tibe2 aku terpikir extend smpi part 10 pon aku dah x kesah...

tp malangnyer cite2 aku nak extend sem tu terbantut biler bard bagi tau aku x boleh sbb skang kiter bawah MEC...

aku termenung jap?? aku x fhm mule2 kenape dengan MEC???

pastu baru aku teringat time diploma dlu, fakulti buat mesyuarat ngan dekan bagi student2 yg extend sem paper yg die amik sem 2 kne bayar RM200 tok satu jam kredit...

cube kire kalo paper 2 3 jam kredit... may b mampu lg bayar tp kalo due subjek??? mane nak cekau duit...

skang ni perangcangan aku mcm x berape nak betol... memikirkan berape subjek yg aku nak kne amik sem dpan...

4 comments:

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

hye dear..
sabar2 ye.. pk betul2..
bagi hati tenang k...
GOOD LUCK

::NelyLeyana:: said...

thanks

konspirasi said...

semoga ko beroleh petunjuk...
ooppsss...

::NelyLeyana:: said...

amin...